Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda je bio bolestan ? tj sto bi nas rekli lud ?
LAHKA TI ZEMLJA NESRETNIČE.NEĆEŠ BITI ZABORAVLJEN.
Znamo, ali to ne mijenja činjenicu da Bošnjake i Sarajlije mahom kuri bolac što se neko zbog njih spalio, oni su i svoje mrtve zaboravili a kamoli nekog tamo Grahama. Nažalost takvi smo mi ljudi.
Spalio se na travnjaku ispred britanskog parlamenta, u vrijeme zlocina u Ahmicima. Podrzavam ideju da dobije ulicu ili spomen plocu.
JA BUDALE
Nisam znao o ovom covjeku, neka mu je rahmet dusi ili laka zemlja, a volio bih da mediji malo vise pisu o ovakvim ljudima
jes\' budala...ne bi se ja spalio da sam Englez...ne bi ni \'vako
Pa lik se bacio s Avaza zbog Bosne pa ništa pa ja