Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Društvo u kojem su sudije prijeratni osuđeni sitni lopovi nema baš puno čemu da se nada. E sad, i do nas je.
Elita ???
Džeš krkane i skorojevice nazivati elitim.. Do jučer vrtili šibice na pijaci i bacali šupljake 5 sahata uz kahvu sa cenerom u džepu. Takav pljam ne možeš zvati elitom makar bili i preccednisi
Nacionalizam ubija! Nacionalizam ubija! Национализам убија!
Da se ovakvi ljudi shvate, potrebno je malo ukljuciti vijuge, zato tako malo komentara na ovu vijest.
Pogledajte ovih minareta Njih lome od kada postoje Usred divljeg kršćanskoga svijeta Jos ponosno sred oluje stoje. A fukara ona pravoslavana U strahu od sablje krvave Ostala je u štalama spavat U ponoći da ih bude krave. Ostali su bjedno kulučiti I popravljat kaldrmli pute Kojim jašu Bošnjačke gazije Kada idu u bojove ljute.
Izetbegovićevi SDA-zeleni termiti uništili sunovo društvo. Spasa na nema sa ovom korumpirano-seljačkom bagrom.
najjači su mi ovi komentari naši političari su lopovi, ne mare ni za koga osim za svoje plate, isto mi zvuči kao kad neko kaže zemlja je okrugla a niko qhurcem da mrdne i da promijeni političare
Faruk je krasan čovjek i veliki pisac. Ova banda na vlasti nije nikakva elita, već go lopov i hohštapler.
@N0V0STI To što je neko "banda, lopov i hohštapler" ne isključuje da je pritom i elita. Ukoliko elitu čine banda, lopov i hohštapler - to društvo je u kurcu. A SDA mahala i tallibani jesu u kurcu.