Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet nista bez evropske sadake, da mi je znati kada ce njegova drzava stati iza njega, pa da moze sa pravom reci da je ta drzava njegova, a ne samo kada se treba kititi njegovim perjem.
Odmakni se malo od socijale i socijalnih mračnih tema.Pusti mastu na pashu
Nas najbolji reziser sa ovih prostora. Cestitke.
tanoovic daleko najgori reditelj,tatino dijete koje zivi vani i preserava se
a i ti ga vala seres po tastaturi uhljupu retardirani
Film radnog naziva "Šta gledaš" govori o prognanom ratnom heroju koji se vraća u Sarajevo nakon 20 godina?? Prognani ratni heroj, nešto ala "ratni heroji" kojee su prognali.... izvin'te, malo sam se izgubio, ha, šta?
Aaaa sad kontam, ratni je heroj protjeran prije 20 god. znači ca. '95, a protjero ga je ili ga je protjeralo.... ne... jbg... opet sam se sjeb'o... ampak opet ne kontam!
Sigurno najveci režiser sa ovih prostora, što njegove nagrade i priznanja potvrđuju. Ni jedan film mu nije bio visoko budžetn,i a svi su imali velike uspjehe na svjetskim i Europskim filmskim takmicenjima. Bravo Danise, samo nastavi sa svojim stvaralaštvom. Bosna je ponosna na tebe.
Visokobudzetni*
Ne mozes to reci jarane, treba biti realan, iako mi nije nikako drag i ne slazem se sa njegovim privatnim stavovima i stvarima koje je uradio u svom zivotu, ne mozes reci da je Danis Tanovic bolji reziser od jednog Emira Kusturice, kojeg kao covjeka nikako ne volim, al njegove nagrade i priznanja su puno veca od Danisovih. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jeste poranili s vijestima