Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO HARISE!!!!!!! jos jednom si dokazao da si poseban i da je teško naći na ovim prostorima nekoga sličnog TEBI! BRAVOOOOOO!!!!!
Konačno jedna dobra vijest.Svaka čast, čestitke cijeloj ekipi... I opet se ovdje nađu oni koji će s.ati o nacionalnosti...Pa ljudi moji dokle više... Bolesni ste...(čast onim pametnim komentatorima) i daj liječite se... Zgubidani...koji jedva čekaju da popljuju drugo i drugačije...a sve sami vjernici...fuj...
Eto vidis profesore, nekoliko postova i sasvim se lijepo pokaze ko je nepismen ;-)
Hajde ti lijepo nadji negdje sliku Neleta Karajlica pa ga laganini izonanisi, chetalju :))
a ti si provaljen, koppile chetnicko. nekom drugom prosipaj fazone o futuru smrdljivce.
Idi gledaj Top je bio vreo, taj nije politicki obojen, koppile chetnicko
i nikad VISE necu pogledati... tako bi bilo da znas koristiti vremena, kopile Chetnicko
@@PP A ti onako generalno nemas pojma ni o glagolskim vremenima. \"Necu pogledati\" predstavlja buduce vrijeme ili futur. Nisam rekao da nisam gledao, nego da necu gledati. Generalno se koncentrisi na citanje i razumijevanje bosanskog jezika. Bukvalno razumijevanje onog sto citas. Nisam nista komplikovano napisao.
@PP A ti onako generalno nemas pojma ni o glagolskim vremenima. \"Necu pogledati\" predstavlja buduce vrijeme ili futur. Nisam rekao da nisam gledao, nego da necu gledati. Generalno se koncentrisi na citanje i razumijevanje bosanskog jezika. Bukvalno razumijevanje onog sto citas. Nisam nista komplikovano napisao.
pa zna Slovenija sta valja, dokle je doslo, kako i gdje je zapelo. Pa i oni su usli u EU, kao i Rumunija, a mi se ovdje rugamo uspjehu jedne BH umjetnicke produkcije u svijetu. I to u Sloveniji. Eeee...
Svaki put me iznenadi koliko mrznje u ovim postovima... Usput, sa x, mozete napisati da vam je ovaj dopis stigao od strane kompanije koja je proizvela premijeru, tek da se zna da je nije pisao nezavisni novinar
joj lika na slici dva, isti Anthony Kiedis z Peppersa
Ako je Slovensko narodno gledalisce onda je i slovenska publika . Ili je pak slovenacka publika a pozoriste slovensko?
Pa sto ond la\\zes i petljas kako: svi oni su u službi politike i nikad neću ni jedan film njihov pogledati De se odluci je si li gledao ili nisi. I mozda ja nemam pojma o tebi, ali ti nemas pojma onako generalno.
Bravo Harisu Pasovicu i Ismaru Hadzibdicu, za sav trud koji ulazu da bi nas ovakvu stoku sa ovakvim komentarima u svijetu predstavili u boljem svjetlu!
a filmove sam gledao, nisam ovaj drugi od Jamile Žbanić... i neću...
@@PP ma nemaš ti pojma o meni. Gledao sam njihove filmove dok se nisu uključili u politiku. I onda sam gledao i njihove političke ispade. O tome se radi. Recimo gledao sam emisiju Pošteno na FTV-u prije par godina, gosti su bili Mustafić i Fatmir Alispahić i onaj historičar Lovrenović. Tema je bila Bošnjačko nacionalno pitanje. Ono što sam čuo od Mustafića je gore nego ono što sam slušao od \"najvećih\" srba. Tanović... režiser i političar koji kaže da naš narod zaslužuje ovakvo stanje, to ne treba posebno komentarisati. Jasmila žbanić.... ma ništa lijepo nemam reći ni o njoj. Ma nemaš ti lave pojma o meni.