Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta da radite kada vam u sloveniji ispadne novčanik na ulici? Šutirate ga do hrvatske granice.
ministre, promjeni barem jednu noc sff-a pantalone. i zakopcaj shlic barem jednu noc. konacno da i darinku vidimo a ne samo da sa njom preko tomato mreze prica.
Jutros sam gledala ovaj film i stvarno mi se dopao film za razliku od drugih filmova koji su takodje u takmicarskom programu,jer je dosta realistican al isto tako moze se reci da je ova tema \"izlizana\" jer sva ta prica oko prostitucije odnosno zaradjivanje para da bi se osigurao bolji zivot same studentice je malo onako tipicna,al sve u svemu je dobro odradjeno i svim glumcima pogotovo \"Slovenki\" svaka cast.