Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bombastična vijet nema nikakvog značaja, kada se uporede cifre sa brojem stanovnika. To je kao 6.000 nezaposlenih apsolvenata u BiH.
U Kini mala ulična tuča, milion učesnika!
Kina je budućnost. Amerika može nositi etiketu No1 ali Kinezi drže pola amerike.
@dmachiavelli http://usgovinfo.about.com/od/moneymatters/ss/How-Much-US-Debt-Does-China-Own.htm Cifre su ogromne....
Opet riža aaaa.
Ma ne brinem se ja za njih, stacemo mi ovdje!?
Nije toliki problem u Kini pronaći zaposlenje, uzevši u obzir omjer između nezaposlenih apsolvenata i obima tržišta rada (gotovo svaki proizvod je porijeklom Made in China ili Made in PRC), koliki je problem za apsolvente u Bosni i Hercegovinu, uzevši u obzir iste omjere kao naprijed u izlaganju. P.S. Da ne pominjemo hronični problem neusklađenost produciranja kadrova s potrebama tržišta rada..
Šta Turčin ima veliko !?
@komunjara ............