Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dddivnooo
NOB svaka ti dala kako sam se nasmijao vehabije mamicu vam jebem primitivnu odlazite iz nase bosne
ama ljudi , ne ljutite se. drogba je nas covjek, drogba je legenda. drogbin mozak je cudo prirode. ostecen je i ne funkcionise. dakle, nemojte s eljutiti. te stvri ne izgovara on. on samo ponavlja kao papagaj, ono sto cuje okolo. zujanje u usima mu je nepodnosljivo i ljidi moji obratite se Drgobi ljudski! Nije on los, nije on mrzitelj i neki tamo fasista. Decko je bolsetani treba mu pomoci. Kod doktora Nakasa ima uvijek mjesta, ja cu mu platiti taxi do bolnice i prva tri dana tretmana. imal jos neko da pomogne. Eto dobri ljudi, hvala vam
pa majmuni bjelosvjetski postoji li ista na ovom portalu sa cim se vi necete segacit.svaki od vas ali SVAKI je obicni manijak i seljacina koji se na neobjasnjiv nacin docepao interneta pa ovdje siri smrad vlastitog zivota.znate li ISTAkomentarisati normalno bez poruka pusenja k....,j..... mame i ostalih bisera imbecili jedni.maknite sugave prste sa tastature i mars u sumu odakle ste i dosli.
hohoh ovo mi je sega, cuj islam i bosnjastvo....joj upisao sam se.
Ma kakav R\'n\'R, kad u Pederaciji vlada I\'n\'K :))))
Bas kulturno i obrazovano koristite ovaj prostor.Ili to ide uz muziku na najavljenom koncertu.
Stižu specijalne gošće Ceca, Goca i Droca. Umotane naravno samo za ovu priliku. Živio ti meni Drogba i tebi slični 1000 godina da nas uveseljavate. Jebo vam pas mater!
Da li su vehabije ovo odobrile. Oni su inače protiv svake vrste muzike.
Buch Kasidi Nasere ti se Iggy u usta žvaljava i nagura ti u šupak svih 14 karata što je prodao u Sarajevu. Sačekaj 27.01. onda je u Banja Luci okupljanje pedera.
Kad ne moze Iggy mogu Ilahije :) Daleko ste odmakli u Pederaciji...
Ajde Drogba, nadrobim ti se govana u tanjir! Za vas i jesu ilahije i kaside, za drugog niste, to je sigurno! Kakav queer ili Iggy pop ili U2, vama su dovoljni Behka i Ljuca.......
Ilahije i Kaside su nesto sto se vezuje uz islam i bosnjastvo i to pederi, komunisti, cetnici i ostalo smece ne bi trebalo da komentiraju!!!
ne ,naprotin..normalni bi to trebali uradit...svedjanka,..sisaj ga....
Eti vidis kako smo mi divna drzava?