Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete sada da serete svasta. A ne tako davno za takav film bi vas udobno smjestili na Goli otok. I to s pravom.
Diktator Čaušesku, inače dobar prijatelj diktatora Josipa Broza Tita, kad bi ga ovaj dočekao na aerodromu prilikom 'prijateljske posjete" po pola sata bi se ljubili, mazili i pepali po leđima... Čaušesku mu je bio i na sahrani, sa mnogim drugim prijateljima, Sadamom Huseinom, Gadafijem, koji su skončali kako zaslužuju, samo se Broz izvukao...
samo je nasa u16 jaca od chuck-a
'tace chuck, jaci je bakir :)
Americka propaganda.
Chuck Norris voli pravdu, on bi bio uz komuniste.
Ako misliš na to da nosi bradu, ne, ne uz četnike, njih ostavljamo tebi jer su se oni borili protiv komunista ako nisi znao. Chuck bi bio uz partizane u doba II svjetskog rata, uz one koji su razvijali zemlju nakon II svjetskog rata, a protiv onih komunista koji su otvarali logore, hapsili i politički progonili, itd. Vrlo idealistički, zar ne, baš kao i filmovi s Chuckom Norrisom, jednostavno kao crno-bijeli film, pa još i nijemi.