Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj metuzalema mama draga.Prosjek na slikama 95,6 godina.
Ibro, imaš li ti obraza. Idi u penziju matora varalice. Ako se ti nisi najeo i nakupio love, ja ne znam onda ko je. A tu nagradu ponesi kući, pa dodjeli sebi. Toliko vrijedi.
Treba uvesti nagradu "Zatvor" zaslužnim pojedincima za doprinos u borbi za lično bogaćenje, uništavanje ekonomije BiH i opće siromaštvo. Mislim da bi među najzaslužnijima za ''Zatvor'' bio Branković, zatim Hare sa svoja dva asistenta Hećimom Slegde hAmerom i tako dalje ...
-Sad sam stigao sa portala (Poskoka info) -Covic izjavio hercegovcima da ga ne interesuje -Statut Mostara ...kaze nek ga resava neko poslije mene...!
AUSTRIJA JE POMOGLA BiH VISE NEGO SVA MUSLIMANSKA BRACA SVIJETA !!! A BOSNJE I DALJE VOLE TALIBANE I FURAJU SE NA NJIH !