Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zasto se kod nas uvjek nesto radi nakaradno , prvo svi sretni dosla angelina sad nema nista od sminanja americki sljam dosao u bosnu , sto ce nam americki mc donalds imamo mi cevape , pa sto onda ne izbacite sve americko letite na magarcima nemojte boingom nemojte piti coca colu pijte caj ,izbacite satelitsku tv oni su satelite lansirali nemojte koristiti navigacije i one su americke koji vam je k vise ,ljudi zivite opusteno nemojte da vam je uvjek neko drugi kriva za nase greske zasto frajeri nisu citali scenario prije svega ali bitno je da legnu pare u necije djepove i sve je ok!!!!
SVE TI ŠTO IMAŠ SILOVALI DABOGDA U NAREDNOM RATU a onda te dokusurili jer te boli k... hoćel tvoju familiju neko silovat
kakve veze ima jel pročitao ko scenarija?? pročitali smo ZVANIČNI SINOPSIS fuj kako se igraju za šaku šuškavih s našom istorijom FUJ FUJ FUJ FUJ
Totalno sranje od filma.bar po scenariju...previse smo filmova na ovaj fol vidjeli! Ali...Andja je vjerovatno preko svojih veza dobila kes od Americkog udruzenja filmasa i mora ih negdje uloziti...a da bi prosla jeftino...smislila ovu pricu koju mozu smisliti i dijete od 10 godina i to je to..snima u Bosni gdje nece potrositi sve normalno... Mislim,Andjo stvarno..jesmo ovce ali nismo tolike..americko sranje od filma gdje nema uopste relanosti..i inace u vasim filmovima nikad nema realnost izuzev ako nije pornic!
..., Gdje si našao scenario da ga pročitaš ?
To nije lijepo.Angie je tako fina i treba da smo svi sretni sto se odlucila za ovaj film.
\"Bakira Hasečić najglasnija je u medijskim istupima u kojima tvrdi da priča o ljubavi između silovane žene i njenog silovatelja vrijeđa žene koje su prošle monstruozne torture agresorskih vojnika i da je snimanje takvog filma nedopustivo. Ipak, u razgovoru sa novinarom portala Sarajevo-x.com, Hasečić je rekla da NIJE PROČITALA scenario\" LOLČINA !
Ova Hasecic se toliko eksponira, da mi vise ide na neku stvar. Petlja se vise i gdje trebe i gdje ne treba. Eto ona se treba sastat sa Andzelinom, seljanka jedna zatucana. A gori je onaj Grahovac, koji je pokazao kako je profesionalan. Scenario je super, Angelina volim te!!!
Gospoodja Hasečić je vjerovatno očekivala neku donciju za udruženje.
silovati je lijepo aovome gore iznad rado u vitezu maloljetnu kcerku is.ka.ro
Gospodzo Hasecic pokazi svoj imovinski karton pa onda predstavljaj silovane zene,a ono sinoc na TV je prava bruka od nje,pokazala je svijetu da smo mi glup narod i da nememo pojma izmedzu ljubavi i silovanja.
kad ga metnem jednoj u Janji kako stenje haha
A šta mi u stvari hoćemo ?????????????? Kakve zabrane ? Čuj , daj scenario da jaaaaaa pročitam ? Umjetnost je kreativnost i mašta , a ovo šta se događa je stvarno najprimitivniji način oslikavanja stanja nam u državi !! Nevjerovatno sta sve sebi za pravo daju Budžetlije i razna udruženja što su zasjeli na Budžet i sisaju li sisaju !!!!!!! Fuj !! Ovo je doba tržišne ekonomije a vrijeme Envera Hodžai drugih diktatora je već odavno prošlost.
nije čuvar jes UPRAVNIK LOGORA = nije šija jes VRATINA marš kurvo napolje sve joj filmove zabranit i na TVu i u kinima ZA SVA VREMENA
ODLICNo izvedena diverzantsko-subverzivna akcija srpskih obavjestajaca koji koriste medije,ukljucujuci i sa-x Treba odmah skinuti zabranu!!