Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dobija se nagrada u Berlinu tek tako. Nešto tu ima.
Retardirana "no friends" glava.
Danis Tanovic prepotentna, nadobudna retardirana glava. Jebo ti ja familiju. Nazife Mujicu, boli me *** za tvoju zivotnu pricu. Jedan od milion ciganlije, isti ***.
Nazif crno, a Danis bijelo cigojne..............a cigojne=cigojne
Danis= No friends.
politiziranje i ovoga. sejdic-finci
booooorrrrinngggggg
joj što ne volim ove ublehaše. Kako u BIH nemože ništa osim preko veze tako i ovaj dobije tamo nekakvog oskara u nekakvoj kategoriji( to vam je kad imate auto mercedes i tamo negdje fiću al jbg obadva su auti) E onda pošto je polikita najisplativija grana u bih napravi stranku (ima glasova ko jedan ozbiljan neboder) i još članovi te stranke promjene ime da nas se svakakvih nađe. i sad ubleha o promjena Moj prijedlog parola za promjene Svi na otpad..
Ma sreca mu je sto je uradio prvi film zasnovan na ratnim desavanjima ovde, jos plus Ameri rekli "Haj s*** smo ih da valja, dajte im makar ovog Oskarcica, nek se vesele malo".
Ma bilo takav trenutak i vrijeme u BiH i na vrućem istoku:Daj im nekakvu nagradu za film da vide da se i tako može živjeti i nasta SFF proračun za novu godinu 0 KM au 6 mjesecu milioni za organizaciju. Pura je najjači ekonomistaa u bih i mislilac od alije naovamo ja bi ga člana predsjedništva a i kusturici bi bilo mjesto u predsjedništvo ahrvtski predstavnik i ne treba dokaz je ovaj papak samo pravi belaj više bi mu pripadala uloga u alan fordu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj, Nazife kol'ku su bombu našli, 500 kila pih
Sreca nije cuo, odjeb'o bi on i Danisa i film i SFF i uhvatio se demontiranja bombe
Nabijem i Nazifa i Danisa koji ga je iskoristio. Retardirana, no friends glava.
ma ovi cigani nikad nisu niti ce htjeti da rade, jedino mozda kad nestane bakra i zeljeza
djido da ti rasirim cmar kad ga vec pominjes