Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka , neka, neka nas ima po svijetu. Krivaja-Zavidovici mogu samo da ga glabaju ;-)
ja umijetnika i gov.ana
@NeHbojsa Da nije bilo Armije BiH, brutalne ogoljene vojne sile, tvoji cetnici bi pobijedili. Bosna se brani oruzjem i junastvom a ne podrumasima i SDA udbasima. Cjelovitu BiH samo oruzjem mozemo dobiti nazad, nikako kuckanjem po tastaturi (covjek je u pravu)
\"Pokušao sam da dočaram djeliće sadašnje atmosfere na tim mjestima i da potcrtam činjenicu da nijedna država na svijetu, osim možda Novog Zelanda, nije nastala mirnim putem, već brutalnom vojnom silom\" kaze gospodin Serić. Znaci li to da gospodin opravdava genocid i nacin na koji je napravljena RS? Svaka cast gospodine Seriću na izlozbi i na ovako dubokoj misli!
@umjetnik e nek si se ti, srce moje, proslavio....
bolje da se drzi pera nego umjetnosti
Tenkre.
jel ovo onaj sto pise za ABA3 ? :p