Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna Angie šta valja.
Mogli bi na Kosevu odrzati premijeru, tamo su najsigurniji, jerbo nema krova da propadne
Mogu srboši praviti koliko god hoće cenzura,ali ovaj film je još jedna bruka za njih i to bruka na svjetskom nivou.Taj narod fakat neće doći sebi dok ga bog ne kazni.Njihov primitivizam se ogleda u tome što svoje lične probleme,frustracije i ostale loše stvari koje vuku iz svog bolesnog poimanja istorije ne mogu da riješe sami sa sobom.Na taj način u svoj PANDEMONIJUM uvlače ni krive ni dužne druge ljude.Da, zaiasta...Njima je uvijek kriv neko drugi,a to je djetinjasto preko svake mjere
Treba na ulazu kontrolirati ĆUNE , a i džepove , imam osjećaj da će biti puno vja-ha-dije na premijeri.
Kako ste vlahadijo samo jadni i sitni. Al sta cete, pacenici.
Zetra je skracenica za \"Zelena transverzala\". Neposredno pred Olimpijske igre u Sarajevu 1984. Organizacioni komitet u kojem su dominirali bosanski muslimani - clanovi SKJ je odlucio da sportskoj dvorani da to ime. Iste godine je u Sarajevu Vojislav Seselj izgubio posao na fakultetu i bio osudjen na osam godina zatvora zbog \"nacionalizma\". Na sudjenju je kao dokaz korisceno pismo koje je Seselj poslao prijatelju a ovaj ga nikada nije primio. Dakle, rat u BiH je poceo pre nego sto se zapucalo devedesetih.
Hajde, bolan, pit bull vam šeta gradom i trga sećije, a vi se ovdje z.a.j.e.b.a.v.a.t.e.!
protiv vlaha ameri prave filmove a protiv nas prave i vode rat
@hmmm niko ne kaze da nije bilo. medjutim, jedna je stvar kada drzavni vrh u legitimne vojne mete stavlja porodilista, bolnice, kada odobrava silo.vanja zena, i ubi.janje dje.ce, a druga je stvar kada pojedinac iz vo.jske, vojnik bez naredjenja drzavnog vrha radi po svom nahodjenju. ja tu vidim razliku, a ti?
Rano su počeli vlasi jutros trovat nam forum. Ne spavaju haman. Vole glavni grad previše.
slijepci pogledajte efekte ovog filma svijet cinicno hhhhladan i nezainteresovan bosna posvadjana uzduzi poprijeko uzvodno i nizvodno
@HER ZILE Mogu ti reći, mnogo lošije Turaka! Kada Turčin to radi, pa čovječe, mislim pitaj baku kako je bilo 489. godine pod Otomanskom vlašću!
Andja ubire $$$ \"u zemlji krvi i meda\" a ne zna da su ljudi u Bosni postali malokrvni jer nema hljeba. Realan film bi bio \"u zemlji bez krvi i hljeba\"... A ovi nasi poltroni odose na crveni tepih u zetru da vide andju i njenog hljeba (bred) hahaha Eh Bosno moja, hoce li te tvoji Bosanci ikad cijenit ili samo unistavat :(
Hajde vlahce idi na youtube nisi pritisnuo dislike XD
Mene samo zanima kako ce Anđina minđa izdrzati dok bude gledala kako Srbin tarlaci Bulu u cmar.Zovite Torabia hitno da joj sisurine iztrlja da se bolje osjeca.
Anđo je.em ti Breda
Gotivio sam Angelinu , ali sada je još više gotivim :) Vidimo se u Zetri P.S. Vlahadijo obrišite pjenu sa usnica hahaha