Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mijenjaju se etnicke slike gradova, nije strasno I u Sarajvu je samo 3% vlaja a bilo hin 30
Ne kaze se biJo nego bio. Daj naucite vise to!
Veliki pjesnik i covjek Aleksa Santic.
Prva asocijacija na Mostar je stari most u istoimenom gradu.Naravno pjesničku i nadasve ljudsku veličinu mu ne osporavam,pogotovo što je ova druga karakteristika potpuno izumrla kod 'njegovog naroda'.Nekad je među Srbima bilo ljudina.Danas se diče ratnim zločincima
poštuju ga kao i partizansko groblje
umro od sifilisa a ne od tuberkuloze.
Sahrana kakva je bila Santiceva, nije bila ni prije ni poslije u gradu na Neretvi. Tako se se navodi u clanku. A da li je umro od tuberkoloze ili sifilisa, to je zaista nebitno.
Ima park, ulica i dogadjaj koji se zove po njemu. Sta treba da se citav grad preimenuje? Ok jedan od najvecih pjesnika svakako ali mnogi velikani kako umjetnosti tako i raznih drugih sfera odnosno zasluzni gradjani i heroji Mostara nemaju nikakav pomen. Budite realni.
Otkud SPC na partizanskom mezaru? Aleksa je bijo antifašista a ne srboćetnićki agresor.