Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenci su uvijek prednjačili u pozorišnoj umjetnosti. Bilo mi je zadovoljstvo na Mess-u saznavati o novim kretanjima u Europi - a to se moglo osjetiti samo preko njihovih predstava. Obzirom da kod nas nema pozorišnih grupa koje bi se bavile ovom vrstom umjetnosti - biće zanimljivo pogledati. (za iz_beca: jadni mi ako nas ti na bilo koji način predstavljaš u tom Beču... )
i don´t like slovenians! oni i kultura....pa mi imamo vecu kulturnu povijest nego oni, n eg se oni furaju da su kofol nesto bolje...ma jasta su.. zadnji drek balkana!