Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako cura zrelo razmislja. Ovakvi clanci mi poprave dan. Imamo mi puno ovako mladih, talentovanih i radisnih ljudi, ali uvijek ostaju u sjeni zbog onih sto probleme prave. Samo raditi na sebi, ne smijemo stagnirati.
A nije Bosanka i Hercegovka? Da je neki lopina ili "Sirijac", onda bi ga tako nazvali.
Svaka cast, super je imati ovakav dar, i svoje misli prenijeti na papir sa toliko ukrasa, da covjek kad cita, tacno se osjeca sretnim i nekim djelom te price, .... :-)
...aferim, curo...još ima duha, duše i senzibiliteta u ovom grubom svijetu...
...rođo, evo tebi jedna rusk(inj)a, znam da će ti se dopast...hor osobito :) https://www.youtube.com/watch?v=_Rm1yMHlL-4
...škola moj, yt ima sve što poželiš :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)