Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To njezino "Mostarsko proljeće" je šarena laža za malu djecu, koja je sklopu mutnih stvari, podpomognut sa uobićajenim floskulama kao , moderna BiH, pa Evropska, ali dominira HRVATSKI dani matice, pa znanosti, pa umijetnosti, a u pozadini je "Mara i svatovi", a to je promocija svoje samobitnosti, pred širokim auditorijem, pa pored Bakira i Belmina kojem ne plaćaju TV pretplatu i stranih visokih dužnosnika, koji treba da vide, novonastali stolni grad.
propala k'o kauc
Nije mi za ovu zenu krivo sto uziva i trosi javni novac,fukara je to,ali za glavatog Belmina koji je svu logistiku BHRT-a skrk'o u Mostar da bi se dodvorio HNS-u i isprosio zakon za plate uhljebima,strasno.Ali dzaba mu,nece dobiti podrsku bez treceg kanala,pa i sam Bakir cim Covica ugleda odmah se saginje i gace svlaci,ali dzaba