Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'POLJSKA KONJICA\' Marka Vešovića najbolja je knjiga na ex-jugoslovenskim jezicima od rata naovamo!!! za one koji nisu čitali, preporuka!!
Vjerujem da je knjiga dobra. Ako je i upola kao Poljska konjica, onda je definitivno treba kupiti. Ova stoka što vrijeđa je ili zatupljena velikosrpskom ideologijom ili je polupismena široka narodna masa koja ne voli da čita, pa pljuje sve što ima veze sa književnošću. Dobro je da imamo jednog Vešovića, Sidrana koji bilježe sve ono što se izdešavalo napaćenom bh. narodu. Mislim da će se svaki razuman čovjek složiti sa ovom konstatacijom!
Je l ono Behdzet u prvom redu? Kralj.
Marko Vešović je jedna od rijetkih osoba u Bosni s mu...a.
Vasković i Vešović su \'moralni\' blizanci.
poljska konjica je nesto najjace sto sam citao zadnjh 15 god sto se tice poezije kod nas, strasan je. i opet cu da je citam. procitao sam i ovo ostalo od njega i....nije to to. filozofija poznatog i kombinatorike znanog sarkazma i dovitljive ironije; potkradnuta danguba. zao mi je sto se vesovic iz otmjenog polemicara pretvorio u mahalsku svađalicu, ako nastavi tako subratimiće se sa gardom bošnjačke vitezovštine koju predvodi fantom iz tuzle-onaj fatmir alispahić. namjerno ovo tako kazem.
što ne mogu ovog vešovića nikako... da je čovjek napisao bi knjigu o džeki, a ne bi trabunjao o bježanju po visoravni
prvo naučite glagol IMPONIRATI / IMPONOVATI. Ne može MOĆ ZAPAŽANJA da IMPONIRA PRIČAMA. Ona IMPONIRA ili U PRIČAMA ili IMPONIRA ČITAOCIMA / ČITATELJIMA. Doduše, vijest ste dobili od ionako nepismene FENE, pa što biste vi bili pismeniji od njih?
ej samo da sve pozdravim, nemam se bas vremena zaebavati sa vama, idem guziti a vi se malo dopisujte. Eto.
hebo majku ko terapija je a ovi sto pjuju nek sta procitaju od Marka pa ce iz zavisti crknut ili zacepit svoje supljace sto rece u jednoj davno objavljenoj kolumni.Marko care...
Pijana Crnogorska Budala-Marko Vesovic... Hahhah na zalost on je medju chobanima najbolji,jer ovi drugi su na pecinskom nivou kao radovan karadzic hahhah chobani
Marko Darinkin, kojem je najveća \"kvaliteta\" to što je potur i kojeg bi se Darinka stidjela da je živa. Sreća njena, umrije na vrijeme...
pravi onaj mazdrman crnogorski ... u crnu goru bi bio niko i nista la eto dosao u Sarajevo i laje a ovi mu klapcu .... A intelektualaca u pm
Profesore, svaka čast. Jedina kritika je što ne pišeš više. Neka nam djeca i unuci imaju Prevera, Jesenjina, Lorku U TEBI I TVOJIM DJELIMA!
prezalosno ...kako si ti glup