Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos halid da zapjeva i to je to..
mala ispravka,nije Bh.dijaspora vec bosnjacka...
MINHENU? citaj kako pises, pisi kako citas, sad razumijem ;)
Meni bi bilo ljepse i humanije da ovu lovu sto daju za ove starudije uzmu i dovedu par siromasnih porodica i ugoste ih, obuku i pokazu nesto od svog grada da ih izvuku bar na kratko iz camotinje u kojoj zive.
@JoseDeLaMata ..ponovo Jozo na mom komentaru:))) Samo da ti kazem da ne prozivas narod zbog mog komentara, ovo je moje misljenje.
@JoseDeLaMata ... Sve si ti to lijepo napisao..ali ako se uzme da narod bira te iste politicare godinama, suvisno je bilo sta reci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je, gušteri, šta je bilo? Šta se kliberite kao nenormalni?
Odlazi cirkus iz naseg malog grada sirokim drumom sto izlazi na most odlazi cirkus i ja se pitam sada ko je domacin, a ko je bio gost
Pa ovo je za svaku pohvalu...dijaspora se uglavnom veze za turbo folk ,lazni patriotizam(vole bosne al nedaj boze da se neko mora vratiti) ,nacionalizam i razne oblike primitivizma.Pozorište,gluma,knjiga,je velika nepoznanica za njih...
...što pejak more odglumit, i čehru našeg autohtonog krkosa sastavit, to na svijetu nema :))
zadnjiH !!!