Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Begić: Teško je biti apolitičan ako živiš u BiH ---------------------------------- Tesko je to biti bilo gdje, osim ako si multimilijarder koji ima nekretnina po cijelom svijetu. Politika je zivot, prema tome, nema tu sta biti apolitican. Narod treba da se bavi svojim zivotom i svakako da treba biti politican.
duznost umjetnika je da ponekad obradi i ratne teme iz svog vremena , vidjene njenim/njegovim ocima. medjutim, bazirati svoj rad na samo toj tematici je ..problematicno . sigurno je lakse naci finansiere ali to ne smije biti prepreka za "prave" da slobono bira teme.
Aida ti si naš ponos!
volio bih da se u bosni snimi film o ratu, u kojem će se vidjeti kako je muslimansko rukovodstvo povelo narod u borbu za nezavisnost bosne, a onda prihvatilo dejton u kojem je bosna podijeljena i to na način da je bošnjački narod sveden u rezervat i to u rezervat koji je znatno manji nego što im se nudio prije početka rata u bosni. 100 000 ubijenih i milion raseljenih radi čega??????????????????? to bi bio istinski film o ratu u bosni.
Uporedite ovu Bosnjakinju ljepoticu, i onog smradu kusturicu, kusturica pravi dokaz smrdskog plemena, ruzan, smrdi, ko strasilo, a ova ljepotica lijepa,pametna prava Bosnjakinja