Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni jedna slika ne vrijedi te pare, uzas sta rade od umjetnosti, pitam se ko izmislja te vrtoglave sume novca??? a oni bogatuni se takmice ko ce vise dati.
Precjenjivanje gay umjetnika od strane gay elite. Znam da ce sada tzv QUEER populacija i njihovi simpatizeri i ostali kojima je svejedno, smatrati ovaj moj komentar nepristojnim i homofobicnim.
Jasno mi je da rijetka i kvalitetna umjetnicka djela imaju veliku vrijednost, ali ovakve cijene nikad necu shvatiti, sve kad bi 100 godina zivio u Parizu.
Majku vam nenormalnu, bolesnu!!!!! Klix-OVCE, pederčine jedne, šta objavljujete!! :D :D :D