Zana Marjanović i Vanesa Glođo
0
Amerikanci su bili fascinirani umijećem bh. glumaca
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fala andji sto se bori protiv NASEG zaborava i sto je pomogla da agresor josjednom dobije pljusku pred citavim svijetom i sad se opet zna ko je zlocinac a ko zrtva a zamalo da zaboravimo
Zanu i sad pamtim po onom iz Zlatne Doline, kad je pita Mogul ti olizat pupak :D
Kako mozes rec da su srpkinje silovane kad to nije isto jer ako neko trazi da mu se metne onda nije silovanje. Ko da ste zaboravili sta su vam babe radile u beogradskom pasaluku za vrijeme turaka i sto svi imate crne oci i kosu a braca rusi vam se zute ko slama.
...Kad se objelodani i istina o silovanim srpskim zenama, onda ce takav film vrijediti!! E, to je jedina istina! A, ne ova Marjanovic! Po Holivudu se raspekmezila ko da su nju silovali.Ma, mars stoko lazljiva!
Zana i Vanesa nisu ni ljepse ni ruznije od prosjecne bosanske djevojke-zene I bolje da su takve,realne osobe u filmu,nego neke savrsene holivudske barbike glupace!Vidi im se na facama odakle su,i to je dobro za nas prepoznatljivi,bosanski brend!
mah, sve je njih đuričko iz.je.\'bo, i žanu, i vecu i anđu...
Šta ti laprdaš Zana je baš lijepa, al ova Glođo brate...fujj, gabor....žalosna sova... seljačka prava ona faca....kakva je ono faca.....šta je ovo...nosi tu sliku pokvari mi se monitor...aaaaaaaaaaaa
E, nek\' si ti uNJeo svoju pismenost među ovaj puk koji toliko žališ da sad oni mogu žaliti tebe! Umjesto što čitaš komentare ljudi koje prezireš, bolje ti je idi čitaj velike pisce, možda naučiš to što si propustio na času - gledajući šta ti drugovii oko tebe rade da bi ih mogao tužakati nastavnicima! Meni te žao! Jadni mali G, ko se ruga - poseru ga! ;))))
Taj film nikad nije bio u zizi svijetske javnosti. Ovde u svijetu nikad niko cuo za njega nije niti je zainteresovan da cuje. Mozda ce biti prikazan u pojedinim gradovima u alternativnim bioskopima kao nesto avangardno. Daleko od bilo kakvog Blocbuster-a. Film nije ni autentican za nas bosance. Scenografija nije autenticna kao ni rekviziti korisceni. Srbi nisu ratovali sa istocno njemackim i rumunskim kalasnjikovima kao i vozni park koji nije nikad vidjen na nasim prostorima. Sto se mene tice mogla je isti film o Bosni snimit i u Maroku utisak bi bio isti.
Koliko ce nam zarade ona dati od naseg filma? Pa htjela je, ali je otjerase vasi esteticari u vidu ministra i zrtava iz Srebrenice.
Jevreji od patnje svog naroda jesu napravili nauku i to ih nije kočilo u razvoju,ali Jevreji su imali čitav tada napredni svijet iza sebe,a mi Bosanci (čitaj: svi koji vole BiH bez obzira na etnicitete) nemamo ni danas,Jevreji su i prije i poslije rata imali kvlaitetnu elitu, a mi nemamo ni danas,Jevreji, tj. ona njihova elita koje je postavila temelje njihovog napretka je živjela u SAD-u,mi živimo na Balkanu jednostavno,ne mislim da postoji paralela između nas, danas 15 godina poslije agresije i rata u BiH i Jevreja poslije rata.Jevreji su jednostavno malo drugačiji od nas i u mentalnom sklopu.Uostalom,kako znamo da kontinuirano izlaganje temama stradanja Jevreja nije štetno uticalo na one obične male smrtnike Jevreje?Možda nije na njihovu elitu,koja je mogla priuštiti malo skuplje sedative,putovanja i sl, ali garantujem ti na osnovu moje struke da običnom malom smrtniku,pogotovo ako je proživio rat i golgote, stalno stalno podsjećanje na to ne koristi zdravlju
Zana meni mlogo bolja riba od Ange !
Svi vi koji pisete ove ruzne komentare za ovu i svaku drugu pozitivnu stvar na ovom portalu, ste nesretni jadnici koji zive bez smisla i plutaju kroz zivot kao sto g.vna plutaju kroz kanalizaciju ne radeci nista sto bi unjelo bar malo svjetla u vase prazne svakodnevnice. Zalim vas!
Pitam se, da li je Zana ikada usavršila dikciju... Sve što sam ikada pogledala,a gdje ona glumi, nisam mogla dočekati kraj jer me njena užasno loša dikcija toliko iritirala. Mlada je ona, ima još vremena da se kali! :)) Žao mi je samo što nisu uzeli nekog drugog umjesto nje, toliko boljih glumaca BiH ima... mogli smo se još bolje predstaviti dobrim glumačkim umijećem! U svakom slučaju, lijepe vijesti za našu zemlju, ali, ako nam Danisov OSCAR nije otvorio vrata u svjetskoj kinematografiji, dabogda šćeri da ovo bude!! SRETNO svim našim mladim glumcima!
AXXAXAXAXAX kako ste ruzneeee!!! jbt bilo bi me blam da sam ovakav gabor da se slikam, jos mukice stavile neko rumenilo na seljacke obrascice, a brkovi kao kod mog pradede! pa vi ste cista egzotika u americi, tamo zene ne furaju brkove vec jedno 100 godina
stvarno ste glupi. treba nastaviti zivjeti, ali isto tako ne treba zaboraviti. jevreji su od toga nauku napravili ( kako ne zaboraviti) i koliko vidim to ih nije kocilo u njihovom razvoju. zato nemojte zivi bili palamuditi gluposti , nego pogledajte ovo da znate kroz kakvu su patnju zene prolazile i sta je bio taj rat.
SVAKA ČAST NAŠIM GLUMICAMA I GLUMCIMA OD SRCA. S DRUGE STRANE, MISLIM DA JE ODVANO VEĆ VRIJEME DA NEKO NAPRAVI I KAKVU KOMEDIJU, ILI NEKI VEDRIJI FILM O I U BIH (JER SU BOSANCI PREDUGO I PREVIŠE IZLOŽENI NEGATIVNIM VIBRACIJAMA) , I KOJI BI KONAČNO POČEO VRAĆATI RIJEČI \"BOSNA\" I ONE POZITIVNE KONOTACIJE KOJE JE TA RIJEČ NEKAD IMALA, JER JE TEMA RATA I PORATA ODAVNO ISCRPLJENA I ISCROLJUJUĆA ZA OBIČNE MALE SMRTNIKE U BIH KOJI NE MOGU SEBI PRIUŠTITI LUKZUS SKUPIH SEDATIVA, WELLNESSA, EGZOTIČNIH PUTOVANJA I OSTALIH METODA RELAKSACIJE DOSTUPNIH ELITI.