Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imaliiko pismeovdje?
Svaka cast organizatorima, treba o ovome obavjestit i strane medije...ne zaboravit, vec redovno podsjecat sta su i radili oni s*rbi su dosli preko druge strane Drine poslije \"bratstva i jedinstva\", agresija na bosnu i hercegovinu i znamo sta je sve trajalo cetiri godine!!!!
postonemam satelitsku antenu a zivim u njemackoj mislim da sam ovaj film gledala preko interneta na tv sa i to 1.marta.imam veliku zelju da kupim CD ovog filma,pa ako neko moze da mi pomogne u tome neka se javi na ovom komentaru.svima hvala i prijatno.