Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedrane, svaka tebi cast, pusti ove bijednike koji ni pertle ne znaju da zavezu na masnu nego opanke nosaju... Samo ti guraj svoje, a ionako ne trebaju da te diraju negativni komentari ljudi koji se kriju iza raznoraznih nickova i glume neke siledzije, i misle da imaju pravo da komentarisu sve i svasta, ali samo zato sto niko ne zna ni ko su ni sta su, a po njihovim komentarima se moze zakljuciti da su dno i sljam od ljudi... Samo naprijed druze, i ne obaziri se na bijednike...
Svima od srca hvala...Nadam se da moj napredak ovde neće stati ....Ako ko ima zelju da napravimo izlozbu u vašem gradu neka se javi na Facebook strnaicu rado cu doci...Svima od srca hvala znam da će biti uvijek loših i dobrih kometara.... HVALA VAM SVIMA VAŠ VEDRAN!
Vedran isto zvani "Smotavko", koji paradoksi u našem jeziku, u ovom slučaju ispadne kompliment :)
Da ovo nije " kosooki " Japanac Miletić ????
Stvarno lijepo, svaka čast!
bravo vedrane, pravi si umjetnik, samo nastavi. eh da nam je vise ovakve omladine kao vedran....
Volim kad neko ima smisao , da on ničega napravi nešto , Veliko poštovanje i Sve najbolje .
Svaka cast, stvarno je vrijedno divljenja :S
* :D
Bravo mali
Svaka cast,samo nastavi i all the best..