Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej zecice bicu brz kao zec
nisu oni umislili da se neko mora ponasati po njihovim normama - oni AKTIVNO pokusavaju da sve NATJERAJU da se ponasaju po njihovim normama. religija je tumor.
HAHAH DA TI NIJE NASTRADALA KOJA CASNA SEKA KAD JE NEKI STARI I ZAGORJELI POPO VIDIO OVU SLIKICU?? HAHAHHA PREOFIRNI SU
ovakve reakcije su smijesne, bez obzira o kojoj religiji je rijec katolicima, muslimanima ili bilo kome drugom. ova reklama je naljutila krscanski svijet, referendum u svicarskoj o zabrani gradnje munara je rezbjesnio muslimanski svijet.... sta ste umislili, da se svi moraju ponasati po vasim kriterijima? nikad!
jooooooooj ubio bih je od kyrca!!!!!!
u pravu si, svakakve bolesnike možeš sebi na vrat navuć
ma nije ovo dobro, igranje sa bilo kojim vjerskim simbolom
koga boli šta crkva misli, nije ovo srednji vijek
Nije lijepo ovo igranje i šegačenje sa religijom.Slično kao i one nesretne karikature poslanika i ovo je blasfemija i budalaština.
hehehe...katolici govore peta-i da su prevara....hahahaha....joj ovih religija stare mi....pis zivi
Je li to crkva ljuta sto krst SAKRIVA golo tijelo tj. najvaznije dijelove?
cccccc kako smiju gledati ovu malu...