Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan muškarac će zaobići zgodnu pijanu ženu u širokom luku. Budala će se zainteresovati da nešto "ispipava" možda i pokušati da iskoristi priliku..... Problem je što su 99% muškaraca u tim situacijama budale.... ponašaće se neracionalno....
Šta je u biti ta vjernost? Šta je taj moral i čast a šta su primitivni nagoni? Šta je jače? Šta te tjera da budeš moralan, društvo ili ti je stvarno takav karakter? Scenarij: Oženjen muškarac otputuje daleko od kuće, u Ameriku recimo. Sam. Sobarica fina guzata. Posprema sobu. Čuje muškarca kako ulazi, skine se i čeka ga nagužena. Eto došlo joj. Muškarac se već upoznao s njom recimo, kratko, zna da nije luda i da nema boleščurina. Ne znam kako ali zna, recimo i ona je udana al voli kitu malo više. Muškarac ulazi, vidi naguženu prdu ispred sebe i šta radi? Pa guzi je brate ***te Pola vjernih muškaraca je vjerno jer su preružni da išta pokaraju, druga polovica se usere u gaće kad vidi žensko ili ih strah društva i okoline. Ne možeš protiv prirode, ne ne.
Zakljucak ovog eksperimenta jeste da je nama muskarcima glavni mozak u kiti, a ovaj drugi u glavi je sekundarni koji se upali samo kad biramo parove i racunamo moguci dobitak na kladionici. :p
jaooo otimaju se ko ce da joj pomogne, kako smo humani mi muski :))
Pijana ko majka!
kepec je najludji :))
isto kao i na svaku kučku.
A glupog eksperiment. Ovo nema nista sa tim da je ona pijana a sve sa time da je zgodna i u suknjici, plus se nabacuje. I dosta muskaraca konta evo je "spremna". Da je bila debela i ruzna i pijana samo bio joj hladno rekli "f*uck off".
Ja bi je fino odvukao kuci da se ne muci po busu eto :)
pitajte semsu
pa pojedini jedino i tako mogu dobiti,,,,
Zagrle je i odvedu u krevet
menscini da je to sasvim normalna muska reakcija..........
Zagori su svugdje Zagori!