Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo mi bijeda ko vi, kod nas je kasica kravica
jasam svoju djecu zaposlijo na semaforima enoji sve sedmero rade
Djeca se uče da su nešto dužni roditeljima, egoistima, prdonjama starim. Djecu treba spašavati tog idiotizma, a pogotovo u kvazi religioznim porodicama, gdje roditelj uredi sve na svoju ruku, slično ulema u Saudiji, Iranu ili kod nas. On može šta hoće da radi, a ti se pridržavaj pravila.
ma ja svojoj djeci sam razbijem kasicu i pokupim lovu.
Dok novcanici sute, kasice tuguju. :)
ZBOG SVJETSKE KRIZE,NEMAM ZA RIZLEE
Sudeci po tome, kod nas je kriza odavno. Ja nikad svoju bajram banku nisam vidio...sve roditelji maznu kmeeeeeeeee kmeeeeeee
ne znam za vas,al ja ne dam da se moj krmčić obatali.. NE DAM,JOK
FK Sarajevo će se uspjeti plasirati u 4. pretkolo Evropske lige? Da (2398) 83% Ne (474) 17% Ukupno glasova: 2872 hahahahah, eto vam sad pitarcici, vi i vasa euforija
kad je tolika kriza u VB, zamisli tek kako je u Bosni? xDD
sine daj babi poma marke da doda za cigare pa če ti babo vratit kad primi platu,, e nedam babo jer ti godinu dana čekaš platu nek mi vrati mama ..
Krize nema a da je i ima otkud bi bila.
je li kasica prasica zabranjena na 24% hihiihihhiih