Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi ti bolje da si ostao u ormaru. Ja nisam gay pa opet nemam potrebu da javno iznosim cinjenicu da sam ponosan na to sto nisam peder.
Jesu ovi ormari opasni. Nemojte ulaziti u ormare.
Nijedan peder na kugli zemaljskoj nije ponosan sto je peder. Zbog toga i potenciraju price o toboznjem ponosu. To je isto kao kad bi neko izjavio da je ponosan sto je sizofrenicar ili sto ima upalu pluca. Moze samo da prihvati cinjenicu da je peder i da mu nema spasa i to je sve.
Amire Hadzicu sa brojem 75436, evo da i ja tebi kazem nesto sto ti niko nikada u zivotu nije rekao. Ti si pametan, lijep i prijatan momak. Pozdrav od Sase!
Za nase politicare svi znaju da su PEDREI al oni sute o tome :D Uskoro se osnivaju stranke PEDERA u svim zemljama!!!
poklopi se i šuti.. bolo me qita šta si.
gaylord focker