Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebem majku Covicu, Bakiru i svim inspekcijama u BiH. Olosi jedni.
Trump Emperor ne treba donaciju ko ova ostala sirotinja :D
@kiseli kamen Dobio je on donacija i te kako. Plus sto je sam sebi 'posudio' novac za kampanju, ne donirao. To ce si vratiti od drugih doniranog novca.
Zbog cega je 2.700 dolara, izgleda zbog poreza, donirali 1,002.700, interesantno. Zna li neko razlog?
Kampanju Seronjića koji će dati sve najbolje svom narodu, ali tek kad prepuni svoj džep, podržali su telekomi, elektroprivrede, penzioneri i druga ugrožena i još nerođena lica....
cuj 2700. dolarava,ovdje vlasnici prodavnica podrzavaju voljene partije sa vecom svotom,narocito one koje ne placaju dadzbine i ne izdaju racune :)
Odkud kanye , zar nije u rupi 8 mil . Hahaha
Bolje Hillary nego Tramp ..Nemam nista od tih izbora ali mislim da je za svijet bolje da prodje Hillary!!!
Po mnogim predvidjanjima ako ova kuja dodje moze se ocekivati novi sukobi na Balkanu. Nastavice tamo gde je njen muz stao. U slucaju da Sanders prodje, gledajuci po njegovoj kampanji vise ce se bazirati na same unutrasnje probleme SAD.
@.iggy.is.back. naravno da se ocekuju, ali lose po vas srbalji, hebace vam clintonovica babe u guze neoprane vlaske ko '95 i '98 hehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bolje da su donirali nekom kome treba
Dino Merlin daaa Baketu 3 - 3.5 km za kampanju.....
...iznimno antipatična žena.
@@mko ...fala ti amko moj dobri. ništa do jarana :)