Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kod nas slikao vozovi bi bili isti.
hahahaha
"Život na ovom svijetu je samo varljivo nasladjivanje." Valja nam ljudi otići u vječnost. Baš da se čovjek zamisli nad sobom, što bi se reklo.
Fantastična ideja, svaka čast. I svaka čast pankeru, dokaz da rokeri nikad ne stare
Ako izuzmemo djecu, vecina se nije promijenila.
Ovaj na 14 sto je spric'o cirokezu apric'o je. 😂😂😂
Gospođa na slici 10 se baš fino očuvala.
FK 'Velez' je, prije 40 godina, bio respektabilno ime u evropskim fudbalskim natjecanjima, tim pred kojim su padali jedan Derby County ( 4:1) ili Borussia Dortmund, da ne pominjem Dinamo Zagreb ili Crvenu Zvezdu iz Beograda... A danas? Danas, slusam, nekakav 'navijac' nekakvog mu 'Zrinjskog' tvrdi da mu je taj Zrinjski, istorijski, veci klub od jednog Veleza!? Ko bi rek'o :(
kakve to veze ima sa ovim? koliko klubova je bilo uspjesno pa sad nisu, sta ima veze?
Slika 14 on frajer a ona dreš nakon 40 godina .
Tužna je činjanica da mi u našoj zemlji ne bismo uspjeli skupiti ljude sa starih fotografija, jer na svakoj drugoj je neko poginuo ili je ubijen. Zato neka to bude opomena onima koji ovdje pozivaju na na rat i iskazuju patološku mržnju (što vodi u bolest). Vaši stavovi i postupci vode ka tome da možda jednoga dana i mi koji smo živi danas možda to nećemo biti sutra, jer vi birate RAT i MRŽNJU.
"Sve prolazi,samo se ja mijenjam..."
svi prolaze sam ti stojis !!!
@jocker10 ...haha,svi odoše samo sam ja došo...!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
deveti najjaci ahiihihi
e nikad ih pozn'o ne bi
izmedj mene i mene bi bila razlika u brkovima.
mlad ili star, najbitije uzivati u sadasnjem trenutku.
svi propali sem gospodje sa 10 slike
Baš se milfača sačuvala.
Ideja je dobra i uradio bih isto, ali bojim se da neću opaliti drugu turu za 40 godina. Da sam znao za ovo prije...