Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"pedere nabijem na kurac, a zene na kitu, skraceno pnnk, aznk.."
Jel moguce da neko ima onolke guzove ko ova seljanka Dalal iz Erata?
zone svirale na plejbek LUZERI
dvije dobre stvari su se desile na dodjeli Davorina a to su Davorina za Bodu Kovačevića to im je fakat najbolje. a druga je ona plesačica erata ona crnaka;)
ma je l' ono mija martina na petici? ja budale cure...
ne mogu da vjerujem da niko tony-a nije pomenuo, sramota. cak i na slikama se vidi da je bio najbolji :)
KaTAsTrOfa
Ej deen jesi ti pjevac il' katolicki svecenik?
Ova fotka od erogenih zona je MRAAAAK;-))
Jos samo nesto. Pozdrav za MELI od Mejta, iako se i ona pali na ovakve gluposti...
Meni ovo sve nafurano do bola, skoro sva ova raja na slikama. Puno pedera, i svih onih koji hoce da budu "IN", kicasto majko mila. Mislim da se Davorin okrece ko disko kugla u grobu, sta se u njegovo ime radi... Sto se tice originalnosti, FANATIK, mislim da je Edo maajka, originalan, bar po tekstovima, iako se s tobom slazem u potpunosti da bi trebalo malo vise i drugih muzickih pravaca. Al sta ces, opet bi se pojavljivali neki nafurani rokeri, a ne pravi umjetnici!
Meni ovo ništa ne valja,mislim to je moje mišljenje.Ja bi više volio da se malo drugi muzički pravci prezentuju,a ne svake godine DEEN,ERATO,DEEN,ERATO,EDO MAAJKA. Ma dajte malo ima li tu nesto orginalno????
Ja nisam peder, ja volim djecu.... CMOK
ma deen je picka i_po
ups, mena na ovim slikama kenana! ali ova mija, bruka! ali kazu da joj ga je deen derpe uliva!!! ups...