Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije istina...u filmu deja vu nije to rekao
Garantovano jedan od najboljih glumaca! Nema loseg filma svi su super, a plus sro je veoma zgodan i lijep.
glumcina svih vremena........
Ima li gdje koliko je puta Adnan Terzić rek'o aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeee...?
ADmimsy3 će da ga nadmaši, GARANTOVANO !!!!
Dobar i bio za ziranta
Placati ce I GUARANTEE IT
Glumčina, nema lošeg filma ,...........garantovano !
...vazda glumi istu osobu ma ko bio u filmu...napuhan glumac...ima boljih niggera...
@Ares Hahahahahah, koji omjer pozitivnih i negativnih. Svaka cast.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...ovaj se naizdav'o garantnih pisama...
nazor sam urban
a čemu dislajkovi ? jel to samo potvrda moje genijalnosti i cinjenice da je 99% drustva go polučovjek. Samo ovaj jedan sto je lajk bacio je normalan...to je omjer kod nas 7 idiota na 1 normalnog, postenog pametnog
iako si upravu da ih je jako puno "nazor urbanih", ti svojim komentarom i izdizanjem sebe dokazuješ da vjerovatno i ti pripadaš nazor urbanima, jer se niko normalan, kulturan, obrazovan i urban ne kur*i po portalima svojom "genijalnošću", i svrstavanje sebe u 1% "potpun čovjek" populacije, a ostali su poluljudi... vjerovatno si bijedan i nikakav, pa jedini adut koji imaš i kojim misliš da se možeš hvaliti je ta tvoja "urbanost", pa onda prebrojavaš lajkove i dislajkove na svoje komentare, onako usput, pošto punim plućima živiš život urbanog čovjeka. Ubij se!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)