Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogati sta koga briga o ovakvim glupostima. pozivaju ljude da ucestvuju u emisiji ko obecaju im neke pare a vamo g. da izvinete. sta ces recesija svjet kreno naopako pa eto ti. evo i mi ovdje pisemo glupe komentare baljezgamo sve i svasta a da se primjetit koliko se mrzimo. mozda je ipak bolje ovako preko interneta da psujemo jedni druge nego da se puca a puca se ponekad. najbolje bi bilo da postovani admini onemguce bilo kakvo komentiranje clanka.
emisiju treba ukinuti, ništa pametno se ne može izvući iz nje - jedino psihijatrima pokazivati kao dokumentarni materijal kakvih sve poremećenih likova ima!! ne podržavam ovu emisiju ! bar bi je trebali pomjeriti u kasniji termin - recimo u 11 sati. \"Termin ovog formata baziran je prema evropskim i svjetskim standardima gdje se ovaj format u deset zemalja prikazuje u udarnom terminu, u 20 ili 21 sati.\" - pa jel to znači da kad bi ovi prdili na svojim televizijama da bi i vi odmah za njima. Ljudi, ako te strane televizije nemaju mozga i morala - imajte ga vi!!!
nidje veze emisija..ne vjerujem u ovu glupost
Priznajte svi vi što ga napadate - pojeli bi mu g o v n o ko sarmu.
Wow zgodan i iskren decko, nije feminiziran, ima birc, radi..... Svidja mi se!
A decko ka i sve krvatcka mladez PEDERCINA
sunce im pedersko......
ma treba NOVU ukinuti ne radi ovoga, vec zato sto si jexxxbena shund televizija... ono za povracanja
Zasto vam smeta covjek? Bas simpaticno izgleda.
p e d e r s k a hrvatska n a c i j a
Hvala Bogu da imamo takvih poput tebe Ismo.
To su bolesni uljezi tu bolest treba smaknuti sa ove zemlje. Pogotovu one koji dozvole ovoj gamadi da zive. tacka.
\"Uvjeravam vas da ćemo biti vrlo rigorozni! Pa i po cijenu da privremeno oduzmemo koncesiju. Bit ćemo puno, puno stroži jer u rukama imamo alat koji je prilično moćan.\" Ma taj alat je on držao dok je gledao emisiju! Čuj alat!!!! ??
Ti ovog derpe-a vodi kuci pa mu propovjedi drzi o duplim standardima. Ma ovo je sumrak covjecanstva. Vidi mu se na faci da nije normalan.
Dupli standardi, da je neki \'ipsravni\' siledzija i da se hvali sta je i kako guzio, ne bi se niko zalio. Nisu im smetale degenericne svadje Dikana & Vlatke Pokos.