Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta će sad biti sa malim džejkom i kako će Elen plaćati alimentu bivšoj ženi. Da ne govorim da će ga kendy napustiti, i sve to zbog Charlija. Pa nije fer.
Papak pregledaj jednu epizodu bilo čega u čemu je glumio Charlie Sheen pa reci da je papak. Lik od najglupljeg text napravio ludilo totalno. P.s. Idi gledaj vizu za budućnost.
Kon.ju stari ne smišlja glumac šale, al mat.ere ti kon.jino stara zamisli aštona kučera u njegovoj ulozi ko.n.ju stari!
paša, pogledaj nove epizode, elena je kendy davno vjencala,potrosila ono sto je osvoio na lotu i sutnula ga.... a bas steta za seriju, dobra je... :((((( gledam nove epzode na prosieben, ali izgleda da novih nece jos dugo biti.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Zastooooo, sudbo ljuta???
Charlie,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :/ ne daj se , ali jbm ti zao mi je ako ne nastave...najbolja serija a Charlie je isto najbolji..... Jake ce ici na koledž(hahahaha xD)a ja to necu vidjet,Alan ce sebi kupit kucu (hahahaha) i naci ljubav....
Charlie je dobar u ulozi Charlija jer je takav i u stvarnosti. Pije, uziva, placa kur.ve itd. To sve radi i u seriji. Dakle, nije uopste potrebno ni da glumi. @@@Man, pa sta mislis da je u filmu Glup i Gluplji umjesto Jim Carreya bio bubam, Bruce Willis. Glumac mozda ne smislja sale, ali jbt evo sad cu ti ja dovesti dvojicu likova da ispricaju isti vic, kad cujes jednog plakat ces od smijeha, dok te ovaj drugi nece ni sekundu mozda nasmijat. Sve je do glumca. Scenario je samo vodilja.
Tip je posto narkonan i seksualno je opterecana osoba.
ti dijete drago izgleda misliš da glumac smišlja šale hahaha
da mu se
to sto ti vidis je lik u seriji :D lik u seriji je rezultat scenarije i glume :D nema nikakve veze sa karakterom glumca ako je on dobar glumac, to znaci da se dobro pretvara ne govori nista o njemu kao licnosti a ovi iracionalni ispadi mogu itekako reci nesto o njemu
nije to ekscentrizam - to je samo papanluk
Ekscentricni Kralj!