Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi mi koji nismo bili ni jedan dan..
🙋‍♂️
Odličan festival i divna atmosfera u gradu. Čestitke i dobitnicima nagrada i organizatorima festivala ♥️
Hvala k…cu vise
Po mom skromnom sudu nikad siromašniji zvijezdama ( čak i regionalnim). Nikad više pažnje suknjama prosječnih glumica, influernserki, manekenki itd. Tradicija postoji, možda da se pristup prezentaciji festivala promjeni. Da se npr pozovu i ugoste bardovi glumišta sa prostora uticaja festivala. Ima još živučih legendi filma i glumišta. To bi bio pun pogodak. Jedna Mira Banjac da se pojavila sa svojih 90 i kusur pomela bi sve haljine koje ste trebali stavit u rubriku promo.
gotova haj-tek korida
Fala kur.u, iz godine u godinu sve lošije.
Veceras slag na tortu, grad plese svira dajdza Solomun !
Bravo za organizaciju. Sarajevo ima najbolji FF u regionu I na Balkanu.
otvoren 4. covid festival 2022
eno u hr već počeli brojati. valjda kraj sezone pa sad idu cifre.
gledam kako nas ovi strani gosti postuju, svi u odijelima isto k'o u kanu....
Eh sad dobro operite tepih.
Apsolutno zasluženo, preporuka svakom čovjeku sa ovih prostora da ovo pogleda
Dosta vas je i bilo , makar za godinu , 😉 🤣🤣🤣🤣
Za mene jedina pozitivna stvar je zatvoren saobracaj na relaciji zelene beretke branilaca sarajeva, da se mene pita uvijek bi tako bilo osim za autobuse i dostavljace do 10 ujutru
Fala qu**cu, odoh se napiti ko covjek sad.
Svakog gosta , , , ,