Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix ismijava Torabija, a daje nam baba Vangu da gledamo... hahahahahaha... To samo klix moze hahaha
Mi koji vjerujemo u Boga znas koliko nas briga sta jedna baba kaze ili tako neko njoj slican. Bozeee sacuvajjjjj
Dobro kaze miroljub demonizovana demoni je razvaljivali
Vracari..gatari, sektasi vi ste najvece zlo, kao i autor ovoga teksta.Fuj spermoglavci.
izlazis nakon dvije kljucne sedmice 🤣🤣🤣🤣
ništa hajmo stavljati plahte oko TV-a i razbijati jaja o glavu.
Ludilo
WTF klix?
E brate...
glad cemo iskoreniti od 2025 do 2028g.ne bih se bas slozio sa baba vangom.po meni najveci problem je sto 1% stanovnistva drzi 99% kapitala.imali gde pravde.siromasniji zive krace,slabije se hrane a bogati vrse transplataciju srca 6 puta kao unuk rokfelera itd.slicno kao pred francusku revoluciju gde je 1% plemstva bilo prebogato,1% svestenika zivela lagodno a 98% jedva prezivljavalo.
@gooUser1585759381 francuski narod je toliko bio besan da su progonili i ubijali svestenike,zatvarali crkve.uveli novi kalendar i nazive meseca.hiljade ljudi je giljotirano.ali oni su prvi skinuli stege vatikana koji je vekovima gusio svaki naucni ili medicinski napredak i na tome treba da im bude zahvalno celo covecanstvo
A zasto vjerovati i Klixu... Licnom Vijestniku Elona Muska?
Zasto pogledati, niko nama nece nametat sta cemo gledat, Vanga jell bolje s djecom ujutro crtic pogledat.
No credible written version of the Baba's predictions is available to view... FACEBOOK BUDALEŠTINE
uopste nije predvidjela koronu nidze veze. evo vam pravi prorok islamski direktno o virusu govori https://www.youtube.com/watch?v=v9ju-QLLowo
Sejh Nazim prorocanstvo 2011 o koroni: https://www.youtube.com/watch?v=v9ju-QLLowo
banga bunga. kad je Sejh Nazim predvidio i ima klip na youtube sto vam je i poslano kao vjest klixu pa niste objavili.interesantnije su vam babare .
Zamisli tek da je ona bila u Zetri umjesto Turabija.