Film/TV
0

Zarade na američkim box office-ima

FENA
Nemoguća misija 3 s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi zadržala je prvo mjesto na američkim kinoblagajnama drugu sedmicu zaredom, unatoč razočaravajućem rezultatu početkom prikazivanja, prema podacima koje je u ponedjeljak objavila specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations.

Prvi film velikog potencijala za ljetnu filmsku sezonu 2006., treći nastavak avantura agenta Ethana Hunta, zaradio je 24,5 miliona dolara od petka do nedjelje u SAD-u i Kanadi, što znači ukupno 84,6 milijuna dolara u dva tjedna.

Unatoč proračunu od 165 miliona dolara i ovogodišnjem oskarovcu Philipu Seymouru Hoffmanu u ulozi negativca, film je zaradio tek 47,7 miliona dolara prošlog tjedna, prilično manje od 57,8 miliona koliko je zaradio prethodni film s Tomom Cruiseom 2000. godine.

Na drugom mjestu gledanosti je remake filma iz 1972. godine Posejdonova avantura s 20,3 miliona dolara prvog vikenda prikazivanja.

Obiteljska komedija R.V. s Robinom Williamsom u glavnoj ulozi, zauzela je treće mjesto s 9,5 miliona dolara, što je ukupno 42,8 milijuna u tri tjedna.

Slijede komedija s Lindsay Lohan Just My Luck i horor An American Haunting.