Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to je ta u svijetu poznata srpska kultura nebi me čudilo da još se počeše po pa.kašu i podrigne iz peta
Ljudi ovo je Cannes, zasto je toliko vazno u cemu se pojavio nekekav hostapler. Pisite o filmskom festivalu, ili nemojte pisati !
Brecco draga,,,na sta lici ovaj beskucnik?????
multietniĆari.Lijepo je Ćitati gluposti koje sriĆete na ovom islamonacistiĆkom portalu.Eto,Kusta se po guzici poĆešao koliko mu je stalo do vašeg mišljenja! Eto vam Emir Hadžihafizbegović,on je vrh bošnjaĆke inteligencije.Smiješni ste i žalosni.Prosto vas žalim koliko ste tupi,glupi i neupotrebljivi.Imate vi svoj bošnjakistan,boli vas briga.Dalje od njega ne vidite!
Hajde procitajteopet sta ste napisali i doooobro razmislite... Jelde da ste i vi bolesni???? Ne morate to nikom reci, ni javno priznati, al znate vi - bolesni ste, bolesni.
a kako bi ga inace primijetili...najlakse da dodje ko uhljup, to mu je svakako imidz. Zna da ce se svi upicanit pa ce on biti senzacija...hehe, sarajlijica....dzaba, zna folove....koliko god mi je mrzak, moram mu to priznat
\"emir je odrastao u mojoj mahali, nije bio sportski tip pa nam je cesto trcao po loptu . ako cemo iskreno ja sam se mnogo vise sa njegovom danasnjom zenom druzio \"
HALO BA TI SA KRALJEVKOM PORODICOM DOSADAN SI VIŠE. JOŠ JEDNOM POSTAVI LINK SAJT CU TI OBORITI UHLJUPE KAKVA CRNA KRALJEVINA TI BI DA VLADAS MOZDA....CCCCC
Dragi zemljaci podrezane lojave POturice.Ja sam konacno nasao spas u dusi i srcu jer se vratih svome rodu i vjeri pradjedova.Lep je to osjecaj boze dragi kakav lep osecaj sreca i zadovoljstvo.Moje lutanje je konacno zavrseno i moje srce i dusa je srecno i golemei teret zbacen je s ledja.Znam da ste vi zemlajci nesrecni zalutali jadni i kukavni.......vreme je da i VI zemlajci kao JA se vratite veri pradjedova i konacno jednom nakon vekova nadjete mir srecu i zivot.Zato zemlajci odmah da se pocnete vracati veri pradjedova i svome Srbskome rodu.Vas Kusturica Nemanja ex Emir.
Emire-Nemire....Zaista smo slijep covjek moze da nevidi tragediju ovog covjeka.On je isuvise inteligentan da bi mog\'o tek tako nastaviti zivjeti sretan znajuci istinu.zao mi covjeka.
OVAJ CIGOJNER SE PRIDRUŽIO PLEMENU KOJE JE OSUĐENO NA PROPAST.POGLEDAJTE SLJEDEĆI FILM NA LINKU http://www.youtube.com/results?search_query=srbi+narod+koji+nestaje&aq=0&oq=srbi+narod
Bajro bi se izgleda ljubio sa Nemanjom i to u usta... cim se pita kako li mu smrdi iz usta... hehehe
Nema vijesti bez Dode i Nemanje. Zivi bili junaci!
Dokle vise sa ovim lojom, boli nas dupe gdje on otiso i gdje poso.
SMRDI PREKO EKRANA!!!
PRAVI BALKANSKI SMETLJAR
nekulturni idiote :(((