Odlične kritike
104

Za ovaj horor gledatelji kažu da je najstrašniji koji su gledali u zadnjih 10 godina

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Ljubitelji dobrih i kvalitetnih horora, nakon višegodišnje suše što se tiče tog žanra, konačno su došli na svoje.

Naime, horor "Talk to Me" dobiva odlične kritike gledatelja i mnogi ga nazivaju najstrašnijim filmom nakon "Egzorcista".

"Talk to Me" imao je svoju pretpremijeru na filmskom festivalu u Australiji krajem prošle godine, a sada se počeo prikazivati u kinima širom svijeta. Režirali su ga Danny i Michael Philippou, a glume Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji i Miranda Otto.

Priča prati 17-godišnju djevojku po imenu Mia (Sophia Wilde) koja se bori s drugom godišnjicom majčine smrti i lošim odnosom sa svojim ocem Maxom. Jedne noći iskrade se na zabavu na kojoj je glavna atrakcija neobična odsječena balzamirana ruka koju koriste za prizivanje duhova.

Prizivanje duhova bilo je zanimljivo tinejdžerima pa se Mia pridružila i sudjelovala u tome. Ruka služi kao izravna linija s duhovima, međutim, tinejdžeri nisu spremni za katastrofalne posljedice koje se razvijaju kada prekrše pravila. Događa se niz uznemirujućih nadnaravnih susreta dok se Mia nalazi u središtu haosa.

U mnogima recenzijama filmski kritičari i gledatelji pohvalili su ovaj film. Najveća pohvala filmu je usporedba s "Egzorcistom".

"Dočarava duh vremena 2020-ih jednako dobro kao i 'Egzorcist' 1970-ih", piše portal Why Now.

"Jezivo je, uznemirujuće i sadrži neke zastrašujuće sekvence i brutalne slike koje će vam ostati u sjećanju. Stvara jezivu atmosferu punu straha i sadrži prodornu i predanu izvedbu Sophie Wilde", glasi jedna od recenzija.

"'Talk to Me' jedan je od najboljih originalnih horora koje sam gledao u zadnjih desetak godina. Ne pretjerujem. Ovo je prvi dugometražni film ovih redatelja i apsolutno je zastrašujuć", pišu gledatelji.