Seks, strah i jeza u Cannesu
0
Von Trierov 'Antichrist' izazvao burnu reakciju
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmmm nice nice ;)
ti si blecak :) On se ne deklarira kao ateista, kompletna ti prica pada u vodu :) PS: jesam li ti rekao da si blecak?
hahahahahahahah sotona se javno hahahahahahahahah jedva cekam ovo! a jednu haman pa vernicu, necko, mozes naci u fantasticnom dogville-u. nicoleovu koja ga za antikrista odbi. odgeldaj pa ostavi ovdje komentar. apel! :)
nedzade, taman za tebe - pogledaj \"Breaking the waves\".
ne daj se nedzade, uz tebe sam
nedzade ne rise ne odgledaj film pa onda pričaj a lars je car.
larse je znacajan europski reziser a komentari na ovom postu, ukljucujuci naravno i moj, ne. svejedno nedzade, ne zaleci se, uci sine puno prije nego kazes nesto, da ne budes pravi hajvan.
a nemam ja vremena da mu pogledam film niti jedan. ako se izjasnjava kao ateista da li to znaci da treba seruckati po svemu drugom? i kao ateista ...otkud onda sotona? sam sebe ponistava. j akao vjernik ne pada mi napamet vrijedjati ateistu niti drugu vjeru, sto je izgleda nemoderno. tz, haj se ti vrati u mizeriju svojeg postojanja nigdje i uzivaj. breviar, ocito si jedini onako sa argumentioma. nisam gledao. preorucujes li mi? kako god okrenemo podjemo od sotone koji pretpostavlja postojanje Boga, dakle o ateizmu nema govora. drugo, pogledajte postojanje jednog jedinog atoma i sami pokusajte skontati kako je nastao. da je sila izmedju elektrona samo 0,0000000000001 posto veca ili manja, ne bi postojalo ama bas nista materijalno, a amterijalno pretpostavlja postojanje i svih poznatih sila. otkud atom? samo tema za razmisljanje.
Link za film koji preporucujem iznad: http://www.imdb.com/title/tt0469754/
Jedva cekam ovo. Sta li je \"ludak\" sad smislio? @nedzad On, von Trier, je takav. Voli covjek da provocira. Covjek se izjasnjava kao ateista (odrastao u komunistickoj familiji). I ovo \"von\" u njegovom imenu je cista provokacija (odreduje aristokratsku pripadnost) sto njegovim roditeljima, sto drustvu u kojem je odrastao. Na kraju krajeva, radi se samo o filmu. Pogledaj neki od njegovih filmova. Preporucio bih ti za pocetak , sto je vjerovatno njegov \"najlaksi film\". Probaj, mozda nesto novo otkrijes. :)
e moj nedzade ...ljudi cesto ispadnu pametniji kad sute ili ne pisu ... nisu ovi filmovi ni ovakvi reziseri za tebe kao ni vjesti o istim ... drzi se ti s.segala i ostalog jada i samo suti
sta zna raja ko je von trier
nedzade, jesi li gledao Trierove filmove?
sotona stvorio svijet? jesi hajvan u brazju mater. stvarno hajvan. i ti neko i nesto na ovom svijetu. a i onaj ko tebi posveti ikakvu paznju.