Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOJ NIKOLA P. NAJBOLJI SI STVARNO. NEZZ KAKO TEBE DA NOMINUJU . STVARNO SU KRETENI. HAHAHHAH MA SUPER STE ALI MI JE JAKO ZAO STO JE ĐORĐE ISPAO JE R MI JE BIO FAVORIT. A I ADNAM NIJE LOS I DA ZNA CIJELA BOSNA JE UZ NJEGA. PUSA VOLIM VAAAAA
MA SUPER SU I POGOTOVU MILICA ZAO MI JE ŠTO JE IZAŠLA A I BOLJE JE DA ODE IMA KUPI SEBI SVOJ CD ORGINALAN I SLUŠA MUZIKU KOJU JE PEVALA NA AKADEMIJI I JA ŽELIM SLUŠATI NJENU MUZIKU KO JE NE VOLI BAS ME BRIGA JA IMAM SVOJE MIŠLJENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni su ovi studenti super, znaju pjevati i trude se zaista. Svaka cast. Podrzavam ih a imam i svoje favorite kojima dam i jedan glas. Gledam ih ponedjelkom redovno i svi su mi odlicni ukljucujuci voditelje.
Posetite forum operacije trijumf www.operacijatrijumf.org
cuj operacija...
ne kontam koliko ce ljudi biti iz BiH?!
Super! Konacno nesto sto ce moje slobodno vrijeme uciniti zanimljivijim. Dosadile su mi vise one meksicke sapunice i holivudski filmovi. :D
ismeta krvavac ili dervoz ahhahaha
Cool napokon neki dobar licencirani show na ovim prostorima nakon silnih \"hayatovih zvijezda\" \"obn-ovih zvijezda\" itd itd!!!!!
da je barem hljeba
Samo nam je još ovo nedostajalo. Hljeba i igara.
sranje
\"joj sranja u Ruandi!!!\"