Film/TV
0

Večeras počinje "Operacija trijumf"

Sarajevo-x.com
Pompezno najavljivan kao najveći regionalni muzički show, u kojem će od takmičara iz svih krajeva bivše Jugoslavije biti birana muzička zvijezda, "Operacija trijumf" počinje s prikazivanjem večeras u 21 sat.

Kao što je prethodno najavljeno, show će otvoriti američka diva Anastacia, a u narednih stotinu dana njegovog prikazivanja nastupit će čak 22 takmičara, od kojih će šest glasanjem izbaciti publika, a samo 16 će ući u kuću i postati studenti akademije "Operacije trijumf", saznaje Blic.

Na glavnoj probi bilo je veselo. Voditelji Maca, Nikolina, Ana i Milan, kako kažu, vježbaju danima i neispavani su, ali dobre atmosfere ne manjka. Bina je urađena tako da se, u zavisnosti od melodije, takmičara, koreografije, mijenja komplezna scena.

Žiri, koji je, kako to i dolikuje, postavljen ispred publike, činit će Marina Tucaković, Tonči Huljić i Ismeta Krvavac, a na večerašnjem otvaranju zajedno s takmičarima pjevat će Jelena Rozga, Marija Šerifović, grupa Let 3, Sergej Ćetković, Karolina Gočeva...

Šta možemo očekivati u "Operaciji trijumf"? Na principu Velikog brata, učesnike će kamere pratiti 24 sata dnevno, čak i u WC-u i pod tušem. Od 16 onih koji uđu u kuću, žiri će svakog ponedjeljka nominovati četvero za izbacivanje. Jedno će spasiti profesori, jedno ostali takmičari, a publika će glasanjem izbaciti jedno od preostala dva nominovana.

Na Akademiji će studenti-takmičari svakodnevno imati časove pjevanja, plesa, a pobjednik će dobiti priliku da snimi album i održi turneju.

"Operacija Trijumf“ je do sada najskuplji i najambiciozniji televizijski projekat na ovim prostorima. U Srbiji će ga prikazivati B92, u Hrvatskoj Nova TV, u Bosni i Hercegovini Federalna televizija i Radio-televizija Republike Srpske, u Crnoj Gori IN televizija, a u Makedoniji Kanal A1.