Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledala, steta dobrih glumaca
Zadnji film vrijedan pažnje koji se prikazao u ovom kinu je bio \'\'Lovely bones\'\' od Petera Jacksona. Onda se tu počela gomilati deponija smeća od raznih \'\'urnebesnih\'\' komedija i tragedija. Do slijedećeg filma vrijednog pažnje ADIO i ko zna kad i ko zna gdje. U principu,dobar film dolazi u kina jednom godišnje.Al samo dobar....odlični filmovi sve više postaju utopija i misaona imenica.
Upravo sam pogledao film. Totalna konfuzija, bez radnje sa pateticnim humorom. Zalosno na sto se pare trose.
film je dobio jako lose ocjene
A kad ce dugo najavljivani 3D!??!?!?!? Na sarajevo-x je pisalo da je instalacija pocela jos u junu. Sad ce septembar i jos uvijek nista! Mogli su za to vrijeme komotno jos jedan Cinema City sagraditi!
VELIKO sranje od filma ccc bolje ne gubiti vrijeme na ovo
jooooooojjjjjjjjjjjj da crknes od smjeha hahahahahahahahah. ako umrem od smjeha majko nemoj zaliti