Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo ima to nešto posebno neku dušu, teško je to riječima objasniti, ali eto i sve se tu ulaže, onda turizam jak, dobra ponuda svega u gradu bas nebo i zemlja za druge grafove, drugi gradovi su talašika..
ovo je cavara prosijedio nakon imenovanja sudija ustavnog suda
Bekim Fehmiu nije legendarni Albanski glumac jer sa Albanijom ama bas nikakve veze nema, on je bio bard Jugoslovenskog glumista i kao takav otisao je u legendu.
Lupaju kao i obično. Čovjek u Sarajevu rođen.
Došao čovjek kod doktora. U nosu mu mrkva, u lijevom uhu krastavac, a u desnom banana. - Doktore, što nije u redu sa mnom? - Pa vidite, vi se nepravilno hranite. To je za mene užasno Ulikse...