Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve pohvale organizatorima SFF-a,bar smo u necemu po dobrom poznati
@dervofincii U redu Dervo, znamo tvoj ukus. Zamolićemo FTV da ti puste Friends.
Da li se neko ikad upitao ko to sve placa a sigurno ni ovi glumci ne dolaze djabe ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..šteta što je bio električar!!! Nama treba vodoinstalater 😂😂😂😂😂😂😂hitno..
Ja mislio Liam Neeson, kad ono ovaj šmokljo. Hebo vas taj Game of Thrones glupi.
sve po tri đikana na jednom aparatu
Dobro došao Ser Davos :D
nije kao de niro, ali i ovo je super vijest.. cini mi se da je ovogodisnji SFF sto se tice gostiju puno bolji nego prosle godine..
??? i ovo će proći, a onda će se utvrđivati saldo, koliko je kome ostalo. Drago mi je da imamo SFF, da nam dolaze poznati glumci, da se dive našem gradu. Dođu i odu, a da pojma nemaju kako narod teško živi. Njih interesuje gluma, filmska platna, putovanja, ugodan i udoban život... putuju svojim avionima i vrate se, a sarajevska raja ostaju i zaostaju i dalje u učmalosti koju je vještački napravila naša vlast. Naši glumci su bijeda u odnosu na ove koji nam dolaze. Ali, neka ih, samo neka dolaze!
@pisofsit12, jadno je da ti nisi imao intelektualnu mogučnost da shvatiš napisano! Žao mi je da nisi sposoban da razumiješ napisano :( , a nije bilo nimalo teško. Hajde, malo poradi na "razvijanju" svojih moždanih vijuga!
ali tako je svugdje kolačino, misliš u Nju Jorku nema sirotinje? Pa tamo na svakom ćošku prosjaci, ljdui po ulicama u prolazima spavaju, sve na kredit sve za raju jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nek si u našoj lijepoj BiH nešto dešava :)
Glumčina!
JEl to želi da nešto nauči od naših velikih Igraćča i glumaca: DOdika, Bakir i Dragana ? Pa skidanje njihovih likova bi bilo globalni hit !! NEk požuri, dok nisu zatučeni govnjivim motkama !!
jel bilo pet u pola ;D
Cool
nemanja kusturica na aparatima
Ko je to !!!???
sta ce nam on, da su poslali Sansu , Daenerys, Cercei, Missandei i Melisandre e onda bi valjalo! :P
Ko fol se nesto razumijes 😂😂
@Koletalo33 torrentovo sve i jednu epizodu svih 6 sezona.. cekamo 7-mu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idealna prilika za taxiste, da se jos malo ofiraju 😂
ser davos onion knight ;)