Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice matrixa prvi dio je legenda, a drugi je jedna obicna limunada sa mnogo efekata. A ovakvi filmovi poput spy kids 3d su odlicna zanimacija za sve, kome se ne gleda ne mora, nek sjedi kuci i nek se truje sapunicama kojih je sve vise i vise... pa dokleeeeeeee. Pozdrav svima.
SUPER SU FILMOVI,a narocito SPY KIDS 3D:Game over.
komentar
Hahaha 'odrasli' ako je za jerks and freaks kako da si ga ti vidio? Jel to iti spadas utu katekoriju??? Hahaha
a matrix je jos vece sranje. najgluplji film ikad napravljen. najvece razocarenje. pogotovo drugi dio. movie4jerks&freaks
napucano sranje!
Imas pravo... Trebali su ovo uraditi sa Matrix-om, a ne na ovo ... ali nema veze. Ostaje nam da uzivamo u specijalnim efektima :)
toliko para u sranje djecije
Konacno je 3D zakucao na nasa vrata :))