Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na svim mogucim novinarskim stranicama se drze nepisanog pravila \"SPOILERS ALERT\" ali samo kod vas selj-ačina i prostaka ne...otkrivate stvari a niste ni na koji način upozorili na to čitaoce!!!! ali to je tako kad se radi u Bosni gdje ništa nema logike !
Majstor
Priglupa serija za morbidne amerikance ... Ne mogu da vjerujem da je nekom clankom pokvareno \"uzivanje\" gledanja ove serije ... Treba sve u rudnik p..i.c..k...a ... vam m...a..t..e..r..i..na razmazena besposlena...
Nije Wilsonu dijagnosticiran rak u posljednjoj epizodi, već u toku posljednje sezone.
Kakav spojler, trine i kucine, vidi zadnju recenicu mamlazi: \"Posljednja epizoda serije \"House\" je u ponedjeljak prikazana na američkoj televiziji Fox, a pred male ekrane je privukla 8,7 miliona gledalaca.\" Ko vam kriv sto ste sada na zadnjoj-predzadnjoj sezoni na hrtu i slicni odronima od tv.
DA DA DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *_______*
Steta sto zavrsava :( bio je uzitak svaku epizodu gledati :) Jedna od rijetkih serija da se covjek opusti :)
Oni se samo šale, on će preživjeti rak i bit će još veći psiho nego ikad.
PA JE*EM VAM SVE, gledam osam godina seriju i nisam nikad htio da vidim šta će biti u slijedećoj epizodi, a kamoli da mi neko USERE čitavu seriju i kaže šta će bit na kraju, je*em vas glupe !!!!!!
Inace se ne zalim, ali kol\'ko glup moras biti da ne stavis spoiler alert na ovo.
ma hajde kad se vucas po internetu neko te uvijek iznenada zvekne spoilerom, nikad ne gledam ovu seriju opet sam negdje procitao sta bude na kraju.
Obozavam ovu seriju a Hugh Lauriea jos od legendarne Crne Guje. Ko voli blues neka nabavi njegov album Let Them Talk, ja sam ga kupio i svidja mi se iako nisam bas neki blues lover.
nemojte vala, dosta mi je i te serije i tih repriza, em sto nista ne kontam, em sto su dosadni vise