Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije nego sto su masovno poceli emitirati turske serije na svim kanalima , nisam nista imao protiv turaka , a sada ih ocima ne mogu da gledam , poceo sam ih mrziti te kanale koji emituju njihove serije
programske sheme tv kuca su odraz psihickog i intelektualnog nivoa gledatelja
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam
Najbolje turske serije su EZEL I IZGUBLJENA ČAST. Dobra je i DA SAM OBLAK.
DA HOCE IZMISLITI NEKU SERIJU SA ALTERNATIVNIM LJUDIMA,GDJE JESVE ALTERNATIVNO,NEGATIVNO,DEPRESIVNO
polahko ali sigurno Turska ponovo osvaja Balkan, kako cemo sad svi da parlamo turski hahah
Svo vrijeme koje se provede gledajuci serije,da se provede u ciscenju Bosne,bila bi Bosna cistija od Svajcarske!!!Daj ba razbidite se,zivite realnost,manite se serija!!!!!!!!!!!!
Ne samo turske nego sve trakavice treba zabranit Ustavom, a one TV kuće koje ih emituju terba odmah zatvarati. To je zlo poput srpske tzv. \"narodne\" turbofolk drmoguz nazovi muzike preko koje se lansiraju nepismeni nazovi pjevači.
Cuj nove gledatelje,valjda nove serija za staro-zatucano-neobrazovane spodobe koje gledaju iste gluposti odnosno istim pakovanjem samo sa novim rokom trajanja.
Sta ce TURCI iz Bosne drugo prikazivati i traziti da gledaju nego turske serije.... ha ya SLIČNO SE SLIČNOM RADUJE :/
Nema svako kablovsku televiziju,znaci jadni penzioneri zimi zbog hladnoce stalno budu u kuci,od 6 programa,na 5 prikazuju turske serije i normalno da su ih prinudjeni gledati i zbog toga je tolika gledanost a nije zato sto je zanimljivo gledati turke kako mlate svoje zene i djecu..
Žalosno je na šta je naše društvo spalo, jer televizije prikazuju samo ono što narod želi gledati. Nemam ništa protiv sapunica, ali neka se prikazuju u u nekoj normalnoj mjeri, jedna, eventualno dvije dnevno, ali ovo je prevršilo sve mjere. Ne možeš prebaciti program a da nije neka na tapetu. Pored toliko zanimljivih BBC-ijevih dokumnetraca, National Geographic..filmskih naslova, kvalitetetnog sportskog programa, programa za mlade..da ne nabrajam više..kod nas se sve svodi na sapunjare. Jadni su ovi budući naraštaji. Skontat će me svako ko je odrastao uz Nedjeljni zabavnik, Branka Kockicu... :-)
nemogu opisati kako na moj organizam utječe samo jedan slučajni pogled na ekran kad puste takvo što,najblaže rečeno poput reakcije na onaj zvuk kada noktima pređete preko školske table
@hamdija,a očeva?