Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odma ga za Oscar nominirat
..ovo je super, ima da zavrsi u Top 3 najboljih filmova na svijetu
"Dosadili su mi americki filmovi o kidnapovanjui i atentetatima na presjednika", neka su i Turci odlucili snimiti jedan takav film, a jos kad bi snimili i seriju, ma to bi bila fantazija.:))))))))))
Dolina Vukova je super serija , u njoj tacno i prikazuju sve ovo . Sve tajne organizacije koje vrsljaju po Turskoj .
smiješno ahhahaha, Izrael najveći saveznik Turske
eto vratite se malo unazad vidjećete da sam odmah rekao da će da snime film poćetak filma bitće brkina supruga hekla i šije odijela na mašini on jadan i skroman štedi dok onaj gulen ispija rakiju kurva se i tako takvi filmova smo se nagledali za vrijeme SFRJ
Scenario: Erdogan Režija: Erdogan Glavna uloga: Erdogan 3 oskara garant.
Objavio Daily Sabah? Hahahahaha, jel' ovo neka zawebancija?
IZNENADA: Preminuo basista grupe Regina Denis Čabrić u 49. godini. Objavio kurir.rs...
Baš me čudi !? Vidi moj komentar od 20.07.
Jojjj nemojte vise Turci nista snimat, na vrh glave ste se popeli sa onim serijama, OK kontamo bio je drzavni udar, al nemojte pravit novi udar sa vasom "kinematografijom" molim vas!
Reziser poznat policij 😎