Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siroti bosanćerosi još uvijek misle da ne možeš biti musliman u hrvatskoj ili srbiji, sloveniji, ako se ne izjašnjavaš kao bošnjak. Koje ludilo mozga.
@ab2021 ko to misli? Logicno da mozes da budes musliman a da si Hrvat, Srbin, Kinez. Drugo je sto vam je Tito satrao mozak sa Ustavom gdje su Bosnjaci mogli da se izjasne samo kao muslimani pa vam je ostalo da je musliman = Bosnjak, sto nema nikakve logike jer su Bosnjaci i pravoslavne i kaztolicke vjere. Ali ovo pitanje je malo drugacije kod Srba gdje misle da ako si pravoslavac odmah si Srbin primjer pravoslavci iz RS-a. 🤷🏻‍♂️
Hrvati možda imaju ponekad problem sa Bošnjacima ali nikada sa muslimanima.
Znaju to i Bošnjaci, samo vole prdit puno. https://youtu.be/hUYz1h8pMmA
Ne znam da li znate da u EU samo četiri zemlje službeno priznaju islam; Austrija, Hrvatska, Španjolska i Belgija. Ostale zemlje nemaju regulirano pitanje islama muftija Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj Aziz ef. Hasanović
To se zna odavno
Jedan entitet za muslimane u Hrvatskoj, ima li kakav nan-pejper na tu temu?
Agresorska Hrvatska u kojoj muslimani normalno zive a u ratu primila muslimanske izbjeglice i svo oruzije kojima su muslimani ubijali hrvate u bosni je preslo preko agresorske Hrvatske.
Latići, sve im tuđe bolje od vlastitog.
Jao provale... Ne znaju ni po mise...
Hrvatska je kroz Vashignton-ski sporazum nudila konfederacija sa BiH, ali udbaški kadrovi u SDA proglasli su hrvate najvećim neprijateljima. Da je taj sporazum zaživio BiH bi danas bila članiva Nato saveza i EU. Još nije kasno.
Da imamo nafte, kao što nemamo, bilo bi svašta. Ovako smo svi miroljubivi.
Bravo Hrvatska
Balkanski muslimani nisu problem ali samo gdje su u manjini
Imajući u vidu kakav ste mi komentar blokirali, ne mogu a da ne zaključim da ste prozapadno-hercegovačko - hrvatski orijentisani. Žalosno. Odustajem.
Ne znam dali znate ali Riječka Džamija je prije vise godina proglasena za najljepšu u Europi
Sve to treba protjerati iz Hrvatske a početi sa onim tregerašom ustashom Hasanbegovićem. Na isti način kako muslimani protjeruju sve katolike u svijetu.
ne seri, Zlatko Hasanbegović je bolji Hrvat od tebe
Živa istina. Hrvatska samo ima par groznih političara kao što je to ludi Zoki, odvratni Grlić Radman i slični, a narod je za čistu desetku, predivni ljudi.
Pah evo Tarik Filipović je Hrvat musliman pa gdje problem.